måndag 12 oktober 2015

Bloggala 2015

OJOJ två inlägg på samma dag när hände det senast....

Men jag måste bara skriva om detta nu när det ännu är aktuellt.
Jo bloggalan som hålls av stapel 21 november på stadshuset i Vasa. Idag får man börja nominera till  12 olika kategorier. Här är alla kategorier:


¤ Årets mode/skönhetsblogg
¤ Årets tränings/hälsoblogg 
¤ Årets familjeblogg
¤ Årets personliga blogg 
¤ Årets kreativa blogg
¤ Årets foto/videoblogg
¤ Årets blogg
¤ Årets inspiratör
¤ Årets författare 
¤ Årets artist k
¤ Årets företagare 
¤ Årets mediepersonlighet  


Som sagt i dag är första dagen man kan börja nominera och de hittar du På denna länk.På sidan skall du fylla i e-postadress, ditt namn och vem man röstar på i alla olika kategorier. Man får bara lämna in en blankett så det gäller att fundera ordentligt, sista dagen att lämna in blanketten är 23 oktober.

Den 25 oktober så avslöjas de tre bästa inom alla kategorier och då får man rösta på nytt.


21 november avslöjas vinnaren på bloggalan!!!


Nu har jag suttit och funderat på vilka jag skall nominera till kategorierna och i vilken kategori som jag kanske passar in under. Det jag kom fram till är ÅRETS KREATIVA BLOGG där tycker jag att jag passar in.

Så om du vill nominera mig så får du väldigt gärna göra det.

Kommentera gärna din blogg här under och i vilken kategori som du vill att jag skall nominera dig i för jag har inte kandidater till alla platser.
8 kommentarer:

 1. Är så svårt att veta vilken kategori jag skulle höra till. Årets personliga blogg, årets fotoblogg, årets inspiratör ( skulle ju vara kul att vara det ) eller årets blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade nog kallat mig själv årets familjeblogg eller årets personliga blogg :)

  SvaraRadera
 3. Åh det här med nominering är så kul! Ser mig ha bäst chans i någon av följande kategorier: årets mode-/skönhetsblogg, årets kreativa blogg, årets inspiratör och årets blogg. :)

  SvaraRadera
 4. Årets personliga blogg hade kanske passat mig bäst, eftersom jag är en av få rese-/utlandsbloggare i Svenskfinland vad det verkar som, dessutom har jag nog inte sett nån annan finlandssvensk blogg som fokuserar så pass mycket och "seriöst" på resor, turism-relaterat och liknande som jag :) Med en personlig touch och varvat med lite annat skoj förstås ;)

  Men även årets fotoblogg kunde passa, eftersom fokus ligger på bilder på min blogg :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle väldigt gärna bli nominerad i årets personliga blogg, varför kan du läsa ett inlägg om här :) http://ddanielas.blogg.se/2015/october/darfor-ar-min-blogg-en-bra-blogg-2.html

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja bli nominerad till årets tränings-/hälsoblogg. På min blogg har jag också motiverat varför jag tycker att jag hade passat bra in där :)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja bli nominerad som årets kreativa blogg! :)

  SvaraRadera