För att göra dessa hjärtan så skall du först göra en mockaruta.
2 Ägg
3 dl Socker
1,5 dl Mjölk
4,5 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
2 tsk Vaniljsocker
2 msk Kakao
150 g Smör
1. Sätt ugnen på 200-250 grader
2. Smält smöret
3. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
4. Blanda i vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao, mjölk och de smälta smöret.
5. Häll i en lång panna och grädda mitt i ugnen i 10-15 min.
6. Låt kakan svalna.
7. gör glasyren.
Glasyr
3 dl Florsocker
75g Smör
3 msk Kaffe
1 msk Kakao
1 tsk Vaniljsocker
1. Smält smöret
2. Blanda alla de andra ingredienserna i de smälta smöret.
Tillbaka till kakan. Ta en hjärtformad pepparkaksform och ta ut hjärtan med den. Bred på glasyren.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar